Gigabyte Brix GB-BRi7-10710

Popis produktu

Parametry produktu

Typ PC
mini PC
Dle použití
kancelářské
Typ procesoru
Intel Core i7
Operační systém
bez OS

Parametry produktu

Typ PC
mini PC
Dle použití
kancelářské
Typ procesoru
Intel Core i7
Operační systém
bez OS

Popis produktu

Gigabyte Brix 10710 barebone (i7 10710U)

Perfektně zapadne do jakéhokoli prostoru

Inženýři společnosti GIGABYTE s ohledem na novou definici stolního počítače vyvinuli ultrakompaktní PC se stylovým designem skříně podobajícím se broušenému hliníku. BRIX, který je ideální pro širokou škálu počítačových aplikací doma i v kanceláři, je synonymem pro neprostou jednoduchost a pohodlí. Díky široké nabídce procesorů pokrývající celé výkonnostní spektrum, představuje BRIX nový standard pro miniaturní stolní počítače. Díky tomu se skvěle hodí pro konstrukci HTPC/multimediálního centra, domácího rodinného počítače s extrémně nízkou spotřebou, kancelářského počítače nebo digitální zobrazovací jednotky.

Nové procesory Intel® CoreTM řady U desáté generace

Nové procesory řady U rozšiřují výhody poskytováním vyšší produktivity a výkonu pro výpočetně náročné projekty. Vůbec poprvé je špičková řada procesorů U vybavena 6 jádry. 10. generace poskytuje inteligentní výkon, ohromující zábavu a nejlepší konektivitu.

Bezprecedentní výkon

Díky prvnímu 6jádrovému procesoru i7-10710U prokazuje 10. generace Core poskytování chytrého výkonu na mnoha srovnávacích testech.

GIGABYTE BRIX je vybaven 128bitovým paměťovým řadičem, který podporuje paměti DDR4 s taktem až 2 400 MHz. DDR4 je typ synchronní dynamické paměti s náhodným přístupem, dvojitou datovou rychlostí a rozhraním s vysokou propustností. Primárními výhodami DDR4 oproti jejich předchůdci DDR3 je vyšší datová hustota modulů a nižší napětí společně s vyšší přenosovou rychlostí.

Vychutnejte si vždy dostupnou rychlou odezvu díky technologii Intel® Ready Mode

Teď už není zapotřebí čekat na obnovení činnost na počítači. Díky technologii Intel® Ready Mode se počítač obnoví do plně funkčního stavu v jediném okamžiku. Přináší alternativu k tradičnímu režimu spánku s nízkou spotřebou energie a dá se přirovnat k podobnému uspání jako u mobilního telefonu či tabletu.

Přistupujte k vašim digitálním souborům kdykoli a odkudkoli

Získejte vzdálený přístup k počítači přes aplikace ve vašem telefonu a tabletu pro stahování fotek, videí, velkých souborů a dalšího obsahu bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.

Mějte všechna data aktuální díky automatické synchronizaci

Vyzkoušejte technologii Intel® Ready Mode – s ní je počítač vybaven pro synchronizaci a ukládání fotek a souborů napříč zařízeními, a to automaticky jakmile dorazíte domu či do kanceláře. A aktualizace aplikací? Ty se automaticky aktualizují také, což znamená, že bude vždy pracovat s nejnovější verzí vašeho oblíbeného nástroje.

Podpora uchycení VESA

Díky přiloženému držáku VESA lze BRIX snadno namontovat na zadní stranu monitoru nebo HD televizoru. BRIX tak nabízí jednoduchý a efektivní způsob, jak proměnit jakýkoli displej či televizor s podporou standardu VESA na plnohodnotný počítač.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Svářecí kukly","https://svarecske-kukly.heureka.cz/"],["Pánské sportovní bundy","https://panske-sportovni-bundy.heureka.cz/"],["Minutky","https://minutky.heureka.cz/"],["Podložky pod akvária","https://podlozky-pod-akvaria.heureka.cz/"],["Sous-vide","https://sous-vide.heureka.cz/"],["Lyžařské helmy Kask","https://snowboardove-prilby.heureka.cz/f:4188:537503/"],["Kuchyňské roboty Sencor","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:106445/"],["Prosklenné mrazáky","https://mrazaky.heureka.cz/f:31989:1/"],["Vileda potahy na žehlicí prkna","https://potahy-zehlici-prkna.heureka.cz/f:36770:49887625/"],["Vytlačovací pistole pneumatické","https://vytlacovaci-pistole.heureka.cz/f:31478:42739483/"]],"Vybrané značky":[["Stolní počítače Actina","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:21139758/"],["Stolní počítače Acer","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:5706/"],["Stolní počítače HP","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:5660/"],["Stolní počítače CORPA","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:23958782/"],["Stolní počítače Alza","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:5817/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat pánské tričko?","https://panska-tricka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-panske-tricko/"],["Jak vybrat nabíječku baterií?","https://klasicke-nabijecky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nabijecku-baterii/"],["Jak vybrat zvukovou kartu?","https://zvukove-karty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zvukovou-kartu/"]],"Vybrané produkty":[["DeLonghi AS00002549","https://paky-kavovary.heureka.cz/delonghi-as00002549/"],["Rieker polobotky L171780 S2 L171780 bílá","https://damske-polobotky.heureka.cz/rieker-polobotky-l171780-s2-l171780-bila/"],["OVČÍ VĚCI Rukávník vlněný bílý","https://rukavniky-ke-kocarkum.heureka.cz/ovci-veci-rukavnik-vlneny-bily/"],["Stablecam Anti-Fog CPL filtr na kameru Insta360 GO 2 / Insta360 GO 3 1INST488","https://filtry-kamery.heureka.cz/stablecam-anti-fog-cpl-filtr-na-kameru-insta360-go-2-insta360-go-3-1inst488/"],["Head Ball Tube","https://sberaci-kose.heureka.cz/head-ball-tube/"],["Jobe Chipper Handle","https://hrazdy-a-lana-na-wakeboarding.heureka.cz/jobe-chipper-handle/"],["Tesori d'Oriente aviváž koncentrát Hamman 30 PD","https://avivaze-prani.heureka.cz/tesori-d-oriente-avivaz-koncentrat-hamman-30-pd/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}