Lenovo IC H515s 57324861

85 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ procesoru
AMD A-Series

Recenze

  • , zakoupeno v GIGACOMPUTER

    Doporučuje produkt

    100 %
    • malý
    • výkonný
    • levný

    Zatím krátce v provozu, ale velká spokojenost. Za tuto cenu, dobré parametry ....

  • , zakoupeno v GIGACOMPUTER

    Doporučuje produkt

    70 %
    • Na hraní karet a kuliček je dobrý, jiné hry manželka nezkoušela.

    Při koupi si nechte počítač předvést v chodu. Nestane se vám, že nepůjde klávesnice a zjistíte to doma po vyzkoušení na různých počítačích.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Rozumný poměr cena/výkon

Parametry produktu

Typ procesoru
AMD A-Series

Popis produktu

Lenovo IdeaCentre H515s

Počítačové sestavy malé velikostí ale s dostatečným výkonem pro nejrůznější multimediální využití. Díky tomu se skvěle hodí do kanceláří nebo domácností, kde jsou omezené prostory pro umístění počítačové stanice. Její velmi líbivý design najde své uplatnění i ve stylově zařízených pokojích.

Lenovo Cloud Storage

Neomezujte se při práci a zapomeňte na nošení dat po kapsách v podobě flash disků. Ty většinou, když je nejnutněji potřebujete, nejsou k nalezení. Přistupovat k datům můžete nově velmi pohodlně a bezpečně pouze pomocí internetu a díky tomu budete mít svá nasdílené data na externím uložišti vždy přístupná.

Rychlá záloha

Velkou katastrofou bývá, pokud se Vám z počítače ztratí důležité dokumenty ať už uživatelskou chybou nebo selháním hardwaru. Proto je důležitým prvkem bezpečné práce na počítači pravidelně zálohovat důležitá data. S tím Vám pomohou dostupné programy pro tuto počítačovou stanici.

Lenovo asistent

Pokud si pro práci na počítači vyberete Lenovo asistenta budete snadno moci organizovat své oblíbené položky, historii a čistit nevyžadované soubory, či spravovat síťové připojení.

Přesunujte data rychleji

Na počítačové stanici se nachází rychlé USB 3.0 konektory, které umožňují až 10x rychlejší datový přenos než tomu bylo u předchozí verze. Pokud tedy budete vlastnit periferie s tímto novým rozhraním, jako jsou například flash disky, externí disky a další zařízení, tak se značně zkrátí data přesunu dat a vy tak budete moci se daleko dříve věnovat volnočasovým aktivitám.

Zažijte výhody Windows 8.1

Oproti předchozí verzi Windows 8 Pro přichází Microsoft ve Windows 8.1 s řadou změn, ale mezi ty nejpodstatnější patří přidání tlačítka Start, které Vás přenese do menu s dlaždicemi. Dále je to například vylepšená práce s dlaždicemi, kde lze měnit jejich velikost, barvu a také zobrazit pozadí z plochy i v tomto menu. Značného přepracování se dočkalo i internetové úložiště SkyDrive, které umožní snáze procházet a spravovat uložené soubory. Za zmínku ještě stojí například nová verze internetového prohlížeče Internet Explorer 11, nastavení více aplikací na jednu plochu (závislé na rozlišení displeje), vyšší rychlost a také delší životnost baterie v případě použití systému v notebooku.

Klíčové vlastnosti

Základem multimediální počítačové stanice je čtyřjádrový procesor AMD A6-5200 pracující na frekvenci 2GHz, který je podpořen 8GB operační paměti DDR3 pracující na frekvenci 1333MHz. O zpracovávání grafického obsahu se postará grafická karta AMD Radeon R5 235 (1GB), která nabídne výstupy VGA a HDMI, na které lze připojit například monitor, projektor, televizor a další kompatibilní zařízení. Ukládat data lze na pevný disk s kapacitou 500GB, jehož datové plotny se otáčejí rychlostí 7200 otáček za minutu. Optické disky lze vkládat do DVD-RW mechaniky. Připojit se k domácí nebo firemní síti můžete pomocí gigabitového LAN rozhraní. Pro připojení nejrůznějších periferií slouží 4x USB 2.0 a 2x USB 3.0 konektory. Zájemce o tento model může potěšit i přítomnost integrované čtečky karet 7v1.

Na sestavě je již od výrobce předinstalovaný operační systém Windows 8.1. V balení se nachází také USB klávesnice a myš.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

7zákazníků doporučuje produkt
2zákazníci nedoporučují produkt
85 %
průměr z 17 hodnocení
5
11 ×
4
3 ×
3
3 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v GIGACOMPUTER

    Doporučuje produkt

    100 %
    • malý
    • výkonný
    • levný

    Zatím krátce v provozu, ale velká spokojenost. Za tuto cenu, dobré parametry ....

  • , zakoupeno v GIGACOMPUTER

    Doporučuje produkt

    70 %
    • Na hraní karet a kuliček je dobrý, jiné hry manželka nezkoušela.

    Při koupi si nechte počítač předvést v chodu. Nestane se vám, že nepůjde klávesnice a zjistíte to doma po vyzkoušení na různých počítačích.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Rozumný poměr cena/výkon
  • , zakoupeno v EURONICS

    Doporučuje produkt

    100 %

    Pro mne jako laika skvělý.Jednoduchá první instalace.Zvládne každý.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Bála jsem se že to nezvládnu, ale je to dobré.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • hezký
    • rychlý
    • menší krabice

    proti starému co jsem dosud měl je to luxusní

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • spokojenost

    Pro mé účely nadmíru vyhovující.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Nedoporučuje produkt

    90 %
    • Značkový produkt

    Co jsem očekával to sestava splnila, proto člověk kupuje Lenovo

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Nedoporučuje produkt

    70 %
    • skladný, menší úspora el. energie oproti jiným stolním PC,W8,1
    • celkem dobrý, hezký vzhled, ovládání , vybavení vstupy,
    • výstupy
    • svislá mechanika spadá DVD při vkládání se nedobře zachytí
    • obzvlášť u malých DVD

    produkt jsem si vybral protože je malý má menší spotřebu el.
    energie pro Windows 8,1

{"Oblíbené kategorie":[["Leštidla na podlahy","https://lestidla-na-podlahy.heureka.cz/"],["Zahradní substráty","https://zahradni-substraty.heureka.cz/"],["Nivelační přístroje a latě","https://nivelacni-pristroje-late.heureka.cz/"],["Fotodoplňky","https://prislusenstvi-objektivy.heureka.cz/"],["Kuchyňské nůžky","https://kuchynske-nuzky.heureka.cz/"],["LED monitory","https://monitory.heureka.cz/f:12673:1/"],["Autoklíče Citroen","https://autoklice.heureka.cz/f:39586:64621418/"],["Pálenky Rudolf Jelínek","https://palenky.heureka.cz/f:28673:41736751/"],["Suzuki Vitara","https://auta.heureka.cz/f:4857:24106920;4858:24106933/"],["Třtinové cukry","https://cukr.heureka.cz/f:16386:561570/"]],"Vybrané značky":[["Stolní počítače X-Diablo","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:21775898/"],["Stolní počítače Asrock","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:167092/"],["Stolní počítače Comfor","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:5640/"],["Stolní počítače Mironet","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:204020/"],["Stolní počítače Shuttle","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:2392:383352/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat pohybové čidlo?","https://pohybova-cidla.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pohybove-cidlo/"],["Jak vybrat dětský obchůdek?","https://detske-obchudky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detsky-obchudek/"],["Jak vybrat obálku?","https://obalky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-obalku/"]],"Vybrané produkty":[["SMĚR Kolébka III plastová se soupravou PLAST","https://postylky-pro-panenky.heureka.cz/smer-kolebka-iii-plastova-se-soupravou-plast/"],["Simax NYKO 17 cm 2 l","https://hrnce.heureka.cz/simax-nyko-17-cm-2-l/"],["Yamaha Pikola YPC 62R","https://pricne-fletny.heureka.cz/yamaha-pikola-ypc-62r/"],["Kewpie Japonská majonéza na sushi 500 ml","https://majonezy-tatarske-omacky-dresingy.heureka.cz/kewpie-japonska-majoneza-na-sushi-500-ml/"],["Marvels Avengers","https://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/marvels-avengers/"],["Ortofon SH-4 Headshell Black: Uni headshell vč. propojovacích drátků a šroubků","https://headshelly-pro-gramofony.heureka.cz/ortofon-sh-4-headshell-black-uni-headshell-vc-propojovacich-dratku-a-sroubku/"],["Thomastik SPIROCORE S12","https://struny.heureka.cz/thomastik-spirocore-s12/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}