Recenze HP Pro 3120 MT, WU153EA
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze HP Pro 3120 MT, WU153EA
- hodně kvalitní procesor
- výstupy na sluchátka a vstupy jack a USB ve předu i vzadu
- hezký vzhled
- nepřehřívá se dobře udělaný větrací systém)
- harddisk celkem dostačující,ram pamět také
- co se týče grafické karty,ta už tak na tom dobře není,kdo chce hrát nové hry. musí přikoupit grafiku
- absence USB 3.0
Já jsem tento produkt kupoval od známeho..řekl bych že celkem slušná mašina která si hlavně staví na hodně slušném procesoru..běhá fakt krásně..dělám projektanta a na Microstationu V8 v kterém pracuji a mám na toto pc připojeny dva monitory + program mám spuštěný v 5 nových oknech a stále má toto pc rezervy,takže po této stránce jsem velmi spokojen ..harddisk dostačující..co se týče Ram paměti taky ok,,co se týče grafiky a her bych doporučil přikoupit lepší Grafickou kartu. je to spíše kancelářké PC,ale bez problému se dá sestavit podle uživatelského profilu.. navíc HP je vždy záruka kvality a hlavně perfektního Supportu od HP máte vždy aktuální ovladače na daný produkt.. Jinak na Win7 a s dotykovým monitorem od Iyami běhá hezky..určitě spokojenost ..ve předu a vzadu velké množství usb a výstupu na sluchátka či vstup na jack, akorád absence USB 3.0-. hezký vzhled kvalitní propracování větracího systému
Zobrazuji 1 - 1 ze 1 recenzí