Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HP Pavilion Elite HPE-h8-1010, A0P21EA

Přidat recenzi

HP - desktop PC - multimediální - 1000 GB - 8 GB - 3.4 GHz - Intel Core i7

Počítače řady HPE p8 byly kompletně přestavěny, aby vám přinášely nový stylový vzhled a vysoký výkon. Větší rychlost, vyšší výkon a více systémových prostředků než u kteréhokoli... více »

Do obchodu na CAD shop

Přidáno: 8. května 2012

• dobrý procesor, core i7 s taktem 3,4ghz
  • 8 gb ramek
  • obstojná grafika
  • výborný na hraní her, a náročních aplikací
  • usb 3.0
  • beats audio
  • design
  • grafická karta by mohla být lepší
  • neníá moc úsporný ale třeba mě to moc netrápí
  • hdmi není 2x

Produkt jsem si koupil pro hraní her a pro to mít ho jako multimedialní centrum. Mé očekávání je naprosto splněno. I W7-H.edition je dostačující. Cena a spracování jsou dobré 20t jsou dnes malé penbíze a PC j skutečně kvalitní. Vybíral jsem také podle toho, že je to kvalitní a značková sestava. PC jsem koupil z Mironetu a myslím, že tam se to nejvíce vyplatí. Doporučuji všem !!! Jen si dejte pozor pokud by jste ho chtěli přeinstalovat, že musíte zapojit původní klávesnici a ne bezdrátovou, ta nereaguje. Jinak nedoporučuji vypínat počítač příliž často na tvrdo, má pak trochu záseky v načítání BIOSu :)

• Ano
  • Ne
Ověřený zákazník KASA.cz

Velda

Přidáno: 24. října 2011

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • Velmi výkonné PC, stříhám na něm full HD video a chodí úplně krásně (Pinnacle Studio 15). Vysoký výpočetní výkon. Vestavěný DVB-T tuner. Sata III disky.
  • Grafická karta má v případě připojení dvou monitorů jen DVI a nikoliv HDMI. Pokud máte jen jeden monitor můžete HDMI použít.

Doporučuji, včetně dvou monitorů pak je na něm práce úžasná.

• Ano (2)
  • Ne
mira

mira

Přidáno: 19. října 2011

• docela mě děsí to co psal sawyer! chci ho hlavně na HD video a požaduji ten nejlepší obraz, není možné že jsi měl jiný přehrávač???

doufám že se to vysvětlí

• Ano
  • Ne (4)
sawyer

nováček

sawyer

Přidáno: 3. září 2011

(Upraveno 20. října 2011)

• poměr cena/výkon
  • USB 3.0
  • procesor
  • grafická karta - umí převést některé hry do opravdového 3D (musíte mít buď brýle - funguje jak s těmi nejlevnějšími papírovými, tak s těmi kvalitnějšími nebo potřebujete 3D monitor)
  • v balení je myš, klávesnice, dálkové ovládání včetně 2 tužkových baterií Philips, redukce z DVI-I na D-Sub a ještě nějaký káblík, který jsem zatím neidentifikoval
  • je tichý
  • dobré chlazení - zatím i při hraní her se mi nezahřál a zůstal stále víceméně studený
  • pěkný vzhled
  • malé rozměry - někde uvádějí daleko vyšší rozměry než doopravdy má
  • HP Beats Audio (pokud je tato funkce vypnutá, zvuk je hrozný a téměř bez basů)
  • 1 TB disk
  • USB jsou příliš moc dole a tím jsou špatně přístupná, zatím jsem často využil pouze USB 3.0, které jsou umístěny nahoře vpředu počítače

HP Pavilion HPE h8 1010 je velmi kvalitní a svižný počítač vyroben především k hraní her. Hry se i při nejvyšších nastavených detailů netrhají (avšak závisí na tom samozřejmě nastavené rozlišení a náročnost samotné hry - pokud by jste měli monitor s Full HD rozlišením - tedy 1920x1080 a nějakou novou a hodně náročnou hru, je možné,že to už grafická karta přestane zvládat a pohyb již nebude tak plynulý.
Co se týče videa, ode mne uslyšíte spíše kritiku. Pustil jsem několik opravdu kvalitních hudebních videií. Obraz byl zrnitý a nekvalitní jako z nějakého nekvalitního AVI formátu i se zapnutou hardwarovou akcelerací nVidia Pure Video. Před tímto počítačem jsem používal velmi starý počítač s grafickou kartou ATI Radeon 9200 a obraz u naprosto stejného videa se zapnutou hardwarovou akcelerací ATI Avivo byl krásný, čistý, bez zrnění - tak jaký má doopravdy být. Co se týče zvukového čipu, byl jsem překvapen, že to je jeden z mála počítačů, který nemá zvukový čip Realtek - jako naprostá většina dnešních počítačů na notebooků. Jak jsem již psal, bez zapnutého HP Beats Audio je zvuk hrozný. Se zapnutým je to ale o mnoho lepší. Pokud je zapnutý, má zvuk celkem dobrý prostorový efekt, ovšem zvuk je takový nepopsatelně zajímavý. Musím si ale teď na ten zvuk zvykat, protože jsem zvyklý na poněkud vyšší třídu. Můj minulý počítač obsahoval sice starou, ale velmi dobře hrající zvukovou kartu Creative CT5880.
Tento počítač obsahuje i DVB-T tuner, který jsem ovšem zatím netestoval, ale prý má mít funkci nahrávání, takže si můžete nahrát televizní vysílání a poté přehrát.
Počítač je velmi elegantní a na klávesnici se vcelku pohodlně píše, myš jsem zatím netestoval.

Rozměry jsou 400x173x395 mm (v x š x h).

I přes některé jeho nedostatky si myslím, že koupě tohoto počítače byla dobrá investice a mohu jenom doporučit ostatním k jeho koupi.

*doplnění z 20.10.2011
ODPOVĚĎ PRO UŽIVATELE MIRA A VŠECHNY OSTATNÍ:

Použil jsem stejný software k přehrávání videa, jediný rozdíl je novější Windows. Mám i stejný monitor i propojovací kabel. U HD videa ale tento problém NENÍ. Pouze u videa s nižším rozlišením. Opravdu nevím, proč to zrnění u téhle grafické karty u SD videa je, nastavení jsem neměnil a i když už vyšly za tu dobu, co jsem napsal tuto recenzi dvě nové verze ovladačů, ani jedna tohle nespravila.

Ještě oprava k recenzi:
Další USB 2.0 i čtečka karet se nacházejí za pošupovacími "dvířky" na přední straně počítače.

• Ano (19)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník ANACOMP.cz

Anonym

Přidáno: 26. července 2011

Zakoupeno v ANACOMP.cz

• Super pocitac vyuzivamho predevsim na hry

• Ano (11)
  • Ne (8)