HP Compaq xw4600, KK572EA
HP - desktop PC Vaše investice do pracovních stanic HP přetrvá díky rozšíření o nové nové technologie s kterými stihnete více za kratší dobu. HP xw4600 - velká co do výkonu, nenáročná na prostor s tichým provozem a nízkou spotřeba. více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
Recenze HP Compaq xw4600, KK572EA
Všechny recenze HP Compaq xw4600, KK572EA
- čtyřjádrový procesor
- oterační systém windows 7 professional
- dobrá značka
- design taky celkem ujde
- jen 500GB hdd na to kolik za něj chtěj
- trochu moc složité programování
tento počítač mne velice zaujal a řekl bych že se docela povedl ale nejdříve začnu nedostatky k tomuto počítači asi nepohodlné hned ze začátku je vysoká cena produktu a to začíná někde okolo 15 tisíc a další věcí je to že pevný disk má kapacitu jen pouhých 500GB za tu cenu bych sehnal počítač z podstatně větší kapacitou ono to souvisí ta cena asi z tím že je tento počítač od firmy hp a to platíte dost za značku ale zároven i za kvalitu daného produktu.ale ted k těm lepším stránkám tohoto počítače,mne se celkem líbí po designové stránce a určitě výhodou tohoto počítače je čtyřjádrový procesor což vám zajistí dobrý výkon počítače.
počítač má v sobě operační systém windows 7.tento počítač doporučuji zakoupit těm lidem kteří si chtějí koupit kvalitní počítač ale nevýhodou jak už jsem řekl je cena která je opravdu přemrštěná.
Zobrazuji 1 - 1 ze 1 recenzí