Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

APPLE iMac z0jl000fc/cz

Přidat recenzi

Apple sestava - Apple - All in one - kancelářský - 500 GB - 4 GB - 3.06 GHz - Intel Core i3

Parametry a specifikace: Procesor: Intel Core i3 s frekvencí 3,06 GHz 2 jádra, 4 thready Operační paměť: 4 GB DDR3 SO-DIMM 1066 MHz Max. 16 GB ve 4 slotech Grafická... více »

Kde koupit

0% (0)

Doporučení od zákazníků

1 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(13 z 15 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze APPLE iMac z0jl000fc/cz

filip

filip

Přidáno: 31. ledna 2012

(Upraveno 31. ledna 2012)

Doporučuje produkt
  • značka apple
  • veliký
  • rychlí
  • prosvícení
  • někdy se stane že to není od značky apple

koupil jsem si od značky od chiny za 10000kč.bylo to naprd tak jsem si koupil od applu za 30000kč.mám od chiny a od applu a od applu je lepší ;) věřte mi!

• Ano (1)
  • Ne (4)
Jan Preissler

Jan Preissler

Přidáno: 4. března 2011

• - Naprosto tichý chod počítače.
  • - Design + velmi kvalitní zpracování
  • - Velmi dobře podsvícený display
  • - Nízká spotřeba
  • - Vše je v jednom, což oceníte v případě, že máte málo místa.
  • - Pouze jeden přívodní kabel.
  • - Full HD rozlišení 1920x1080
  • - Skvělá myš
  • - cz klávesnice
  • - Systém je dokonale odladěn na HW ukrytý ve Vašem Imacu, takže si rozhodně nemusíte vyčítat, že jste koupili drahého zajíce v pytli. Počítač pracuje mnohem lépe i se slabším HW, než silnější sestavy na Windowsu, který nikdy nemůže být plně odladěn na všechny druhy hardwaru, který podporuje.
  • K systému Mac OS X Leopard:
  • Intuitivní OS, u kterého se nemusíme bát virů, zahlceného registru, nucených restartů, plně nevyužitého výkonu HW, instalací x balíčků, kodeků atd.
  • Vše běží plynule rychle a bez větších problémů. Možná je i oficiální CZ lokalizace tohoto systému, takže se nemusíte bát toho
  • Pokud nemáte na myš kvalitní podložku, nebo alespoń po ruce nějaký barevný časopis, tak si po prvním spuštění doslova užijete (myš má přednastavenou pomalejší rychlost ukazatele).

Jsem s tímto produktem naprosto spokojen. Předčil mé očekávání.

• Ano (8)
  • Ne
bimboss

bimboss

Přidáno: 22. ledna 2011

(Upraveno 22. ledna 2011)

• MAc OS X je rychlý a intuitivní
  • Součástí dodávky je balík programu: pro střih videa, úpravy fotografii, hudbu, vytváření DVD...
  • V součtu vás software a hardware vyjde levněji než značkové PC a dokupování programu
  • Lze provozovat i Windows
  • Zabírá minimální plochu
  • Dokonalý design
  • někomu může vadit lesklý panel

Mám sice starší model, ale nekupoval bych nic jiného. Doporučuji rozšířit paměť RAM.

• Ano (5)

• Os sistém mac
  • Magic mause
  • výkonný
  • vysoká cena

Všichni výme že Apple dělá drahé , ale luxusně krásné věci stylové a intuitivní.Ale každý iMac stojí za to jestli je to 21.5 palcový nebo 27 palcový všechny tyto počítače od Applu jsou výkoné a pracují jako švýcarské hodinky.Všechno to jede na
jasném procesoru od intelu: core 2 duo.S dostačující operační pamětí, která se dá ještě o 4gb zvýšit.Další informace 500Gb HDD s 7200 otáč / min, zajistí dostatečný úložný prostor.Ano dá se sehnat i počítač takle vybavený když jsem měl ještě windows tak a můj kamarád měl nejlevnějšího macbooka s windows, ale nepoužíval ho macbook byl RYCHLEJŠÍ!!

• Ano (2)

• Ne (7)
dr.snak

dr.snak

Přidáno: 30. září 2010

• krásný a elegantní design
  • vše v jednom, nezabere moc místa
  • kvalitní display
  • systém MacOs X
  • spolehlivost každým coulem
  • bohužel Apple i přes každoroční aktualizace hardwaru svých počítačů, stále nedodávají své produkty s těmi nejmodernějšími a nejryhlejšími komponenty na trhu, takže tento počítač nebude stíhat náročnější ůkoly, ale běžnému uživateli i přesto naprosto postačí

I přes to, že jsem dlouholetý zatvrzelí jablíčkář, doporučil bych vám raději koupi nějakého nevého silnějšího notebooku, za ještě nižší cenu totiž seženete notebook nesrovnatelně rychlejší, a to nemluvě o standartních stolních počítačích. Ale pokud vás lákají elegantní věcičky, máte dost paněz, a potřebujete si stylově zkrášlit stůl v pracovně, je tento počítač skvělím řešením.

• Ano (5)

• Vše v jednom
  • Os Mac
  • Skvělý výkon
  • Design
  • Vysoká cena, jak už u applu bývá zvykem

Je už dlouho známo, že výrobky od firmy apple jsou velice kvalitní, stylové, nové inovativní, ale trochu předražené. Apple imac 21.5 je velice výkonný osobní počítač, založený tradičně na procesoru od intelu, tentokrát se jedná o intel core 2 duo, dostatečnou velikostí operační paměti, která se dá ještě o další 4 Gb navýšit. 500Gb HDD s 7200 otáč / min zajistí dostatečný úložný prostor. Je škoda , že v počítači je grafická karta 9400M, která se normálně dává do Notebooků. V podobné cenové relaci lze nalézt i mnohem lepší počítač (poměr cena/výkon), ale pokud chcete, aby vám počítač doma nepřekážel a zároveň se stal klenotem, designovým prvkem vašeho domu, pak určitě zvolte Mac ! Dnes běží windows aplikace i na počítačích od applu, ale kvůli horší graf. kartě nerozjede nejnovější hry na maximum...

• Ano (13)

• - Vše v jednom monitoru
  • - Žádné zbytečné kabely, jen do el. sítě
  • - Vynikající operační systém
  • - Spolehlivý a rychlý stroj
  • - není vhodné moc přenášet
  • - jedná se o stolní počítač

Jsem velice spokojen s touto sestavou iMAC. Doporučjí

• Ano (9)

Ověřený zákazník CZpočítač.cz

Abesko

Přidáno: 13. listopadu 2010

Zakoupeno v CZpočítač.cz

• Super zařízení v jednom kompaktním provedení, profesionální displej.
  • Cena vs. výkon!! Nepraktická mini klávesnice.

Kdybych si nemusel kupovat tento přístroj pro účely podnikání, tak bych si ho asi nikdky nekoupil, hlavně z důvodu cena vs. výkon. Za stejné peníze se dá pořídit klasická stolní sestava s mnohem lepšími prametry.

• Ano (2)
  • Ne (10)